Szolgáltatások

szerszámok

Szolgáltatások

szerszámok

Webdesign

Legfőbb célom olyan weboldalak készítése, amik megfelelnek mind a design mind a marketing szempontoknak.

Weboldal készítés

A mai világban az első dolog, amivel egy potenciális vásárló találkozik az a céges weboldal. Az itt szerzett első benyomás nagyban befolyásolja a céghez vagy termékhez kötődő további „érzéseit”. A későbbiekben ezekből az érzésekből lesz vásárlás. Hiszek benne, hogy az első jó benyomást a webdesign harmonikus kialakításával el lehet érni.

Weboldal karbantartás

Egy weboldal stabil és biztonságos működéséhez elengedhetetlen annak folyamatos karbantartása, az azon használt bővítmények frissítése, valamint biztonsági másolatok készítése. Ezeken felül vállalom még a honlap naprakészen tartását, adatok, árak, képek és egyéb tartalmak frissítését, továbbá igény szerinti bővítését, átalakítását, új aloldalak létrehozását.

Karbantartás

Ugyanúgy ahogy a háznak, egy weboldalnak is szüksége van néha egy kis felújításra, karbantartásra.

Reklámfilm

Mi is dobhatná fel a legjobban a vállalkozásodat, mint az azt bemutató rövid reklámfilm!?

Plusz adalék

A cégedet villámgyorsan be lehet mutatni egy rövid reklámfilmmel. Gondolj csak a tv-ben lévő reklámokra vagy egy film bemutatójára a YouTube-on. Egy reklám esetében 15-25 másodperc jut arra, hogy egy terméket eladjanak a potenciális vevőknek, viszont egy film bemutatója esetén 2-3 perc is van arra, hogy bemutassák az adott filmet.

Fotók készítése

A látogatók szeme leginkább a fotókon akad meg és ezeknek a fotóknak a minőséget kell sugározniuk. A mai világban már nem nehéz jó minőségi fényképeket készíteni. Viszont a jó minőségű fénykép nem csak a nagy felbontáson múlik. A képeknek harmonikusaknak kell lenniük, jó perspektívából kell azokat elkészíteni és a kompozíció is nagyon fontos.

Fotózás

A weboldalak egyik fő összetevői a kiváló képek. Néhány profi fotó a vállalkozásodról aranyat érhet.